Wonen

Be Your Future biedt woonbegeleiding en individuele behandeling aan jongvolwassenen, met een licht verstandelijke beperking van 20 tot 30 jaar.

Onze woonvormen

24 uur toezicht woonvorm
In de toekomst zullen wij ook wonen via de omslagroute (gemeente Amsterdam) Bij deze laatste vorm kan je na een periode een eigen huurcontract krijgen als je aan de voorwaarden voldoet.

Bij alle woonvormen is altijd (24/7) zorg in de nabijheid. Overdag en ’s avonds is er individuele begeleiding ’s nachts is binnen 30 minuten een begeleider op locatie.

Iedereen krijgt een eigen coach. Deze ondersteunt bij alle informatie en advies, als ook vragen. Daarnaast krijgen alle woonbegeleiders een vaste aanspreekpunt. Be Your Future is 24/7 bereikbaar.

Onze locatie van woonbegeleiding

Kempering 73/1104 KG Amsterdam
Dagbesteding Kempering 9/1102 AA Amsterdam
Ons doel is om de mensen weer zelfredzaam te maken.

Bij eerste aanmelding wordt er een kennismakingsgesprek ingepland. Be Your Future hanteert geen harde contra-indicaties. Wij kijken wel of wonen/begeleiding bij Be Your Future past. Als er wederzijdse woon akkoord heeft plaatsgevonden, dan komt de cliënt bij Be Your Future op een wachtlijst. Indien er geen hulp mogelijk is, zorgen wij voor een andere instelling die zal ondersteunen.

Wonen bij Be Your Future

Wonen bij Be Your Future kost geld. Wat men zelf moet betalen hangt af van de zorgindicatie.